Close

Backpack hoeveel liter

Je bent op zoek naar een backpack maar kiezen wil nog niet helemaal lukken. Wij geven je graag advies over alles wat er komt kijken bij het kiezen van een backpack. Van efficiënt inpakken tot aan het goed afstellen van je backpack.

Kortom, de onderstaande pagina helpt jou om de juiste backpack te kiezen . Ik heb al een hoop informatie over backpacks gevonden, maar ben er toch nog niet helemaal uit.

Vandaar dat ik via deze weg wat advies wil inwinnen. Hoeveel liter dames backpack ? Backpack , hoeveel liter ? Hoi allemaal, Ik wil graag in november weken naar Thailand en dit wordt mij eerste backpack vakantie. En nemen jullie ook een kleine rugzak extra mee?

Reistas op wieltjes of een backpack ? Meer resultaten van forum.

Zo heb je kleine (tot liter ), normale (tot liter ) en grote (tot 1liter ) backpacks. Bij het kiezen van het aantal liters moet je rekening houden met hoeveel je kunt tillen. Daarnaast is het handig om te kijken naar je eigen bouw. Wie wat langer is, zal waarschijnlijk beter kunnen reizen met een . Iedereen lijkt een mening te hebben over hoe groot of klein je tas of rugzak moet zijn. De minimalisten zweren bij zo min mogelijk liters, de comfortable backpacker kiest vaak voor gemak, en de vakantieganger rolt zich soms een ongeluk.

Wel denk ik dat bijvoorbeeld de liter iets wat overkill is. Verder wil ik je adviseren om naar een reiswinkel te gaan en de verschillende tassen eens om te doen, heb je er een goed gevoel bij kies daar dan voor. Nu vroeg ik mij af hoe groot mijn backpack moet zijn? Ik heb op internet gezocht maar kon daar geen duidelijk antwoord vinden. Tot slot zou ik vooral ook backpacks uitproberen vóór je er uiteindelijk eentje koopt.

Stel de tas op de voor jou goede hoogte af en loop er gewoon eventjes mee rond. Dan voel je snel genoeg of de backpack bij je past. Heb je eenmaal besloten dat je een backpack nodig hebt, dan is het nog de grote vraag wat voor een.

Ik ben benieuwd welk type backpack jij hebt? Op mijn eerste reis nam ik een veel te grote backpack mee, met veel te veel spullen.

Ondertussen reis ik gemakkelijk met een liter backpack twee maanden door Azië heen. Maar ook ik moest eerst . We zijn backpackers tegengekomen die zo goed als niks hadden meegenomen en alles ter plekke kochten maar het tegenovergestelde hebben we ook gezien. Bedenk daarom eerst voor jezelf wat jouw plannen op dit gebied zijn. Gemiddeld moet je denken aan een backpack van tot liter. Een daypack is ook handig.

Bever heeft een enorm assortiment rugzakken variërend van dagrugzakken tot zeer complete (trekking) backpacks. Ga je met de fiets, dan is een waterdichte rugzak handig. De meest gestelde vraag van mensen die een backpack kopen is: hoeveel liter moet mijn backpack zijn? Het ligt namelijk aan de landen die je wilt bezoeken, hoeveel spullen je wilt meenemen en natuurlijk je fysieke bouw. Rugzakken zijn er in (enkele) soorten en (heel veel) maten.

De inhoud van de rugzak wordt altijd gemeten in liters. De één neemt heel veel mee, de ander koopt alles ter plekke. Stap is dus bepalen hoeveel je mee wilt nemen.

Hoe meer je meeneemt hoe groter je backpack moet zijn, dat mag duidelijk zijn. Over het algemeen zit je met een backpack van rond de liter wel goed. We lachen in ons vuistje als we mensen zien stoeien met een enorme liter backpack , met daarbij een liter backpack op hun buik. Wachten bij de bagageband op het vliegvel wachten bij de bus, hopen dat mensen je tas niet meenemen bij het uitladen, wachten op de shuttle omdat de twee kilometer . Een rugzak met liter inhoud is meestal voldoende. Probeer als je onervaren bent, ongeacht hoeveel je weegt, niet meer dan tot kg mee te nemen.

Ga je voor langere tijd naar Australië, dan weet je zeker dat je met een inhoud van liter al je spullen kwijt kunt in deze backpack. Twijfel je over hoeveel liter je moet nemen? Als je een backpack koopt in een (online) winkel wordt de inhoud vrijwel altijd weergeven in liter. Dit veroorzaakt bij veel kopers voor verwarring.

Het is dan ook lastig in te schatten hoeveel spullen je kwijt kunt in een backpack van bijvoorbeeld liter of liter. In winkels die gericht zijn op outdoor sport en . Ik wil gaan reizen door Azië en ik vraag me af watvoor rugtas ik zou moeten hebben en waar ik deze voor een goede prijs kan krijgen.