Home » Uncategorized » Bassie en adriaan handige harry

Bassie en adriaan handige harry

Handige Harry dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij een knutselaar is. Hij houdt zich in de loop van de series vooral bezig met het maken van bommen, die hij zelf consequent boemen noemt. Aflevering – In deze aflevering vertellen Bas en Aad over de vele verschillende acteurs die in de serie. Ik vind zelf die scene toen hij die bom weg gooide toen B1zei gooi maar weg.

Dat moet ik aan de binnenkant van mijn ogen bekijken. Ik ben wel dom, maar niet slim!

Ik voel aan mijn neus dat er iets niet klopt. Ik snap het best, maar ik begrijp er helemaal niets van. Bassie , snel in de wagen! Weer die clown en die acrobaat!

Drommels, drommels en nog eens . Which figures also play in the series, and what was their job? His real name is Paul van Soest. Dit plan loopt uiteindelijk mis wanneer Vlugge Japie, die ook op Curaçao blijkt te zijn, lucht krijgt van deze opdracht.

Zodoende wordt hij zelf het slachtoffer.

Daar bezoeken ze de mooiste en interessantste. Het zijn twee absolute bazen, maar de avonturen van die clown en acrobaat roepen toch de nodige vraagtekens op. Wat mij het meest is bijgebleven, is die . De opdrachtgever is onbekend. Elke opdracht omvat een cryptische omschrijving van de . Maar die naam vond ik niet lekker lopen. Wel werkt hij nog op inhuurbasis.

They had their own childershow in which they went to other countries made songs and solved crimes. These guy where singing about things childeren learned from. Als ze in amerika zijn, bezoeken bassie en adriaan new york, washington en san francisco. Zo begint er een spannend avontuur!

Op reis door Europa deel 2. Echter, ik heb absoluut geen affiniteit met de term handige harry , ik vind het zelfs erg irritant. Het is een kinderachtige benadering om een persoonsnaam zo aan een -artikel te verbinden. En de Baron vernielt nogal vaak zijn telefoon. Als ze musketiers spelen zijn ze gewoon aan het vechten.

Op hun speurtocht ontdekken ze mooie en interessante plaatsen.