Home » Uncategorized » Blender to go action

Blender to go action

Soms heb ik van die koopjes bij de Action die ik gewoon móet delen. Het zelfde geldt voor deze smoothieblender. Ik heb hem zelf alleen niet gekocht maar gekregen van mijn lieve moeder tijdens kerst. Ik was hem zelf nog nooit tegen gekomen dus was mega verrast toen ze zei dat hij van de Action kwam. De bedenker van dit leuke handige ding is wat mij betreft een held.

Je maakt een lekkere gezonde smoothie.

Nu al een aantal keer achter elkaar heb ik vragen gehad over de blender van de Action die ik een tijdje geleden kocht. Werkt hij nou eigenlijk goed? Of kan ik beter een andere kopen? Om eerlijk te zijn had ik hem tot kort geleden niet eens uitgeprobeer hahaha. Na een boel vragen ben ik hem toch . Bekijk dit product en meer HH Elektronica-producten op Action.

Voor ongeveer € 6tot € 7- kun je deze fantastische smoothie maker van Philips al kopen! Deze premium smoothie blender heeft een Triple Action -mes dat zowel zacht fruit als harde ijsblokjes effectief snijdt, pureert en vermaalt. Door het unieke ontwerp ontstaat een stroming in de kan waardoor er een mooi egaal,.

Helaas had ik geen blender. Daar moest maar eens een (goedkope) oplossing voor komen. Hoewel je natuurlijk ook veel zonder blender kan, wilde ik er altijd al eentje.

Mijn mixer ging laatst kapot en ik heb verder . In this video I demonstrate how to use the to- go cup that’s included with this blender. Coolblue: alles voor een glimlach. Voor slechts een tientje haal je een Impuls blender bij de Action. Maar heb je ook kwaliteit voor deze prijs? Vorige week kocht ik deze nieuwe blender bij Action.

Totdat ik deze blender tegen kwam bij Action , het is . Deze week in de aanbieding bij de Action. Prima voor het maken van verse smoothies. Een uitgebreid aanbod van blenders , staafmixers en mixers vindt u bij Blokker.

Maak met een blender een gezonde smoothie of bereid deeg met een mixer van Blokker. De Inventum NB560R is een 500W- blender die met een 1l-blenderkan én een 6l- drinkfles to- go geleverd wordt. Houd jij van verse tomatensaus, van een mojito met gecrushed ijs, of van een gezonde smoothie? Dan is een blender je nieuwe keukengeheim.

Dan kun je je smoothie direct meenemen.

Blenders hakken en pureren noten, groenten en fruit. Wil je puur sap maken zonder . Voor mijn smoothies gebruik ik momenteel de mini blender van de Action , maar de mesjes daarvan zijn of te klein of niet sterk genoeg waardoor.