Home » Uncategorized » Citroen saxo 1 4 vts problemen

Citroen saxo 1 4 vts problemen

Ik heb de auto vanaf januari in bezit Mijn eerste auto samen met mijn broer gekocht van een dealer in huizen. Na testrit gelijk alle dingen opgeschreven die mis waren, en die zijn netjes door de dealer opgelost. Viel gelijk op het stoere rally achtige uiterlijk, ik heb iets met hatchbacks, en de kleur is echt . Ik ben eens aan het kijken voor een eventuele opvolger van mijn seat arosa en mijn oog is gevallen op een saxo.

VTS is een leuke sportieve auto.

Zelf op het internet naar het probleem gezocht en een nieuwe stappenmotor (euro Ebay) erin gezet, probleem was toen gelukkig verholpen. Ervaring met auto: Echt een bommetje op wielen, maar ver bij weg blijven als je niet van sleutelen houdt! De vele sensoren en de aandrijflijn zijn duidelijk het zwakste punt en zorgen meestal als eerst voor problemen.

Kmoet nie veel kilometers doen, ongeveer een 50km per dag maar. Fiscale pk: extras: airbag voor bestuurder en . Ik heb zelf een CCoupé VTS geha maar de Saxo VTS verdient het predikaat VTS veel meer dan de nieuwere . Diverse electrische problemen Saxo 1. Afbeeldingen van citroen saxo 1.

Meer afbeeldingen voor citroen saxo 1. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Na het starten of koppeling op laten komen slaat de motor zonder problemen weer aan. Ik de auto al uit laten lezen bij de dealer, maar deze kon geen problemen. Dat is een mpi van magnetti, het rijd best lekker, maar echt super snel is het ook weer niet.

Problemen automatisch met 150. VTS : Location: Nieuwe-Tonge. Gisteren begon het sleutel lampje in onze saxo te knipperen bij het starten, en hij sloeg niet aan.

Dat was bij mij vorige week het probleem. Hallo hier het volgende: saxo 1. Op het moment heb ik een Citroen Saxo 1. Van verschillende bronnen hoor ik dat. SX,VSXHatchback, Benzine, 1. VTR, VTS Hatchback, Benzine, 1. Voor iedereen een voordeel. In Augustus kochten wij onze nieuwe auto, een Citroen Saxo 1.

Nu heeft u niet langer problemen met zowel aankoop als levering. CITROËN SAXO (S S1) 1. Overigens deelt de 1bijna al haar genen met de Citroen Saxo. Ook een veel voorkomend probleem is massa fout bij de achterverlichting.

De auto was te krijgen als drie- en vijfdeurs. USB mpcd auto radio Pas radiatorsensor vervangen. Friesland naar België gereden zonder problemen.