Home » Uncategorized » Citroen saxo 1 6 vts problemen

Citroen saxo 1 6 vts problemen

Na enige struinen op Autotrack. BOVAG-garantie, welke binnen het budget van vijf mille paste. Proefrit gemaakt en verkocht.

Hallo, Ik heb een probleem met mijn Citroen Saxo 1. De motor draait nog altijd net zo goed als altijd. De auto doet dit stationair niet, m.

Ik ben eens aan het kijken voor een eventuele opvolger van mijn seat arosa en mijn oog is gevallen op een saxo. Nu weet ik alleen niet of dit nou. Dat is een mpi van magnetti, het rijd best lekker, maar echt super snel is het ook weer niet.

Ervaring met auto: Echt een bommetje op wielen, maar ver bij weg blijven als je niet van sleutelen houdt! De vele sensoren en de aandrijflijn zijn duidelijk het zwakste punt en zorgen meestal als eerst voor problemen. Maar als ik op dit forum kijk, lijkt het er wel op dat de saxo veel en heftige storingen vertonen. Ik heb zelf een CCoupé VTS geha maar de Saxo VTS verdient het predikaat VTS veel meer dan de nieuwere en grotere C4.

Heeft wat vaagheden, maar nog geen problemen.

Start problemen saxo VTS 1. Nieuw lid en problemen met Saxo 1. Afbeeldingen van citroen saxo 1. Meer afbeeldingen voor citroen saxo 1. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Nu heb ik vorig jaar een citroen saxo 1. Wanneer ik aan het rijden ben, gaat de wagen zich ineens inhouden, precies of hij geen benzine. Toen ik de auto kocht kwam ik er achter dat het oliepijl laag ston net onder minimum. Deze gelijk bijgevuld en afgelopen weken regelmatig gecontroleerd.

DIE auto motorisch in orde is. Best rappe wagentjes dus. Maak hieronder een keuze of verfijn verder. Elektronica, Motor, Ontsteking. Saxo ( VTR) loopt onregelmatig Stationair.

Er zijn verschillende modellen en uitvoeringen van de Saxo geweest, zoals onder andere de First, Desire, Exclusive, Ben en Furio. Dan was er nog de sportieve Saxo VTS , met een 1pk sterke 1. Location: Uden: Age: 27 . Bijzonderheid IN GOEDE STAAT , PRIJS OP BASIS INRUIL .

Versnellingsbak Bak, AandrijvingVoorwiel, Versnellingsbakcode20CP2 Kilometerstand 140. Problemen automatisch met 150. Nu heeft u niet langer problemen met zowel aankoop als levering.

CITROËN SAXO (S S1) 1. Deze scootmobiel geeft nooit problemen en behoort tot de meest comfortabele tourscootmobielen. Uitlaat geschikt voor: Citroen Saxo 1.