Home » Uncategorized » Handige harry bassie en adriaan

Handige harry bassie en adriaan

Handige Harry dankt zijn bijnaam aan het feit dat hij een knutselaar is. Hij houdt zich in de loop van de series vooral bezig met het maken van bommen, die hij zelf consequent boemen noemt. Aflevering – In deze aflevering vertellen Bas en Aad over de vele verschillende acteurs die in de serie.

Foutje moet kunnen baas. Boze Baron: “Die vervelende clown en die irritante .

Het zijn twee absolute bazen, maar de avonturen van die clown en acrobaat roepen toch de nodige vraagtekens op. Dat moet ik aan de binnenkant van mijn ogen bekijken. Ik ben wel dom, maar niet slim! Ik snap het best, maar ik begrijp er helemaal niets van.

Bassie , snel in de wagen! Weer die clown en die acrobaat! Drommels, drommels en nog eens . They had their own childershow in which they went to other countries made songs and solved crimes.

These guy where singing about things childeren learned from. Daar bezoeken ze de mooiste en interessantste. Wel werkt hij nog op inhuurbasis. Maar die naam vond ik niet lekker lopen. Wat mij het meest is bijgebleven, is die . De opdrachtgever is onbekend.

Elke opdracht omvat een cryptische omschrijving van de . Mijn vader kent te acteur die de Baron speelt! Which figures also play in the series, and what was their job? His real name is Paul van Soest. Ik vond de plaaggeest eng! Dit plan loopt uiteindelijk mis wanneer Vlugge Japie, die ook op Curaçao blijkt te zijn, lucht krijgt van deze opdracht.

Zodoende wordt hij zelf het slachtoffer. Echter, ik heb absoluut geen affiniteit met de term handige harry , ik vind het zelfs erg irritant. Het is een kinderachtige benadering om een persoonsnaam zo aan een -artikel te verbinden.

Kom op Japie, vlug in de wagen! Yes, you are not mistaken and are still in my childhood tv memories section and NOT in vintage horror.