Home » Uncategorized » Hoe werkt stuurslot scooter

Hoe werkt stuurslot scooter

Voor motors worden stuursloten niet vaak gebruikt. Wil je je motor goed op slot zetten? Lees hier hoe je een grondanker zelf bevestigt.

Motorslot kopen Bootslot kopen Scooterslot kopen Muurankers . Zet je scooter vast, een stuurslot is niet genoeg Er worden nog steeds veel scooters gestolen op.

Ik kreeg van de verkoper de sleutels bij het stuurslot. Alleen weet ik nu niet hoe het stuurslot werkt. Als ik de sleutel er in doe, en ik draai hem naar links, gebeurt er niks. Naar rechts draaien kan niet (dit hoort waarschijnlijk zo?).

Sowieso lijkt mijn stuur minder ver naar rechts te kunnen sturen dan naar links. Een remschrijfsslot met alarm is best vervelend. Mensen gaan er juist aan zitten (bij mij op school dan) en hij gaat ook best vaak uit zichzelf aan.

Bijvoorbeeld als het hard waait ofzo. Maar ik heb mijn scooter met de achterwiel met een groot zwaar slot aan een paal. Stuurslot erop, en nog een . Vandaag in de GeenStijl Acacemie: Scooters stelen. Les 25: Die Witte Kastje.

Als je weet hoe die werkt dan heb je geen sleutel meer nodig. Als echte dief zou je hem gewoon. Normaal gesproken heb je nog een stuurslot , maar dat is voor een volgende les.

En zo heb je de runner . Ik heb een stuurslot in mijn scooter zelf. Moet mijn stuur naar links zetten en dan de . Mijn scooter staat nu dus nog op school. Ik hoop dat iemand iets weet hoe ik dit op kan lossen.

Meer resultaten van scooterforum. Waarin eigenlijk met gemak het stuurslot wordt gesloopt. Hoe steel je een scooter?

Het was voor mij wel een. Dus zij pakten de scooter vast trokken 1x aan de stuur en brak zo het slot open en liepen vervolgens ermee weg. Wij wisten op dat moment. Hmm goeie, ik weet niet hoe het zit met reïncarnatie.

Tot volgende week, dan laten we zien hoe je een dure BMW, Mercedes of Audi kunt stelen! U hoeft het stuurslot niet door te trappen meneer de agent. En waarom het slachtover opzadelen met een schuld omdat de scooter gestolen is en zij hard werkt maar geen geld heeft voor een nieuwe.

Met dit anti-diefstalsysteem van GIVI kun je jouw dierbare scooter optimaal beveiligen tegen diefstal. Heel eenvoudig: De beugel wordt op de daarvoor voorziene . Iedere scooter heeft altijd een stuurslot standaard op de scooter zitten, voor Piaggio en Vespa is daar een extra versterkte voor te koop. Dit slot kan je niet met een parkertrekker eruit trekken! Dit staat bovenaan als advies om te laten monteren op je Vespa of Zip je kan aan de buitenzijde zien dat deze erin zit en werkt het . Ben je op zoek naar een nieuw goedkoop contactslot voor de laagste prijs bekijk dan ons grote assortiment aan scooter en brommer contactsloten. Een versleten sleutel bij laten maken werkt vaak niet.

Pakket worden altijd met tracktrace verstuurt en hoe hoger het bestelbedrag, hoe lager de verzendkosten. WD-of andere kruipolie. Dan met een tang de staaf die uit het slot . Koop of Verkoop stuurslot op Marktplaats. Bekijk en download hier de handleiding van Sym Mio Scooter (pagina van 22) (Nederlands).

Kan ik ook het kapje bij het slot eraf halen, zodat ik ernaar kan kijken? Een maatje van me zei dat er een bout zat en dat die na verloop van tijd los kon gaan .