Home » Uncategorized » Laterna magica team

Laterna magica team

Claartje Helming Coach maandag, dinsdag, woensdag. Ik zal kort iets over mezelf vertellen. Mijn pedagogische kennis en vaardigheden kon ik mooi toepassen in . Ik zag enorm veel culturen, verschillen, problemen en inventiviteit. Een enorm bruisende stad die je als Nederlander leert begrijpen hoe klein ons land .

José van Laar Coach De eerste paal van de nieuwe school ging de grond in, ik was er bij. Prachtig al die plannen en ideeën en wat een mooie school gaat er gebouwd worden. Ik vind het een grote uitdaging om binnen een . Vivian Grothauzen coach. Van oorsprong ben ik een echte Brabantse, maar de liefde bracht mij naar Haarlem.

Daar stond ik dan, met mijn Brabantse tongval op Amsterdamse bodem, op weg naar een . De afgelopen jaar heb ik gewerkt op een vernieuwingsschool in Noordwijk. Daarna heb ik jaar de hoogbegaafdengroep verder mogen ontwikkelen, wat mijn visie op onderwijs verder verfijnde.

Om daarna al het geleerde mee . Yasemin Tuzkapan Unitleider Hallo allemaal, mijn naam is Yasemin Tuzkapan. Hiervoor heb ik vier jaar als bovenbouwleerkracht gewerkt op een Montessorischool in Utrecht. Tamara Gravemaker coach blauwe stamgroep.

Ik geniet enorm van het werken met jonge kinderen. Ook het natuurlijk leren spreekt mij erg aan. Annette van Valkengoed Directeur Voor de bouw van LM werd een veelzijdige, grensverleggende directeur gevraag om een nieuwe innovatieve ‘school’ te starten op basis van Natuurlijk Leren.

Een leergemeenschap waarin volop kansen zijn om de talenten van medewerkers en kinderen te . Stefan Roeken Unitleider Hallo allemaal, mijn naam is Stefan Roeken. Laterna Magica is een uitdagend gebouw dat voor de kinderen veel mogelijkheden biedt. Ik kom uit Bussum en woon sinds kort in Amsterdam. In het derde jaar van de middelbare school moesten we een snuffelstage lopen.

Ik had gekozen om een week mee te lopen op een basisschool. Vanaf dat moment wist ik het! Overzicht lessen en data. Wekelijkse lessen (klik op het driehoekje voor alle lessen).

Onze missie: Iedere splinter talent ontdekken en ontwikkelen zodat kinderen de toekomst kunnen uitvinden.

Ieder kind beschikt over unieke talenten. Waar vindt de opvang plaats? Zijn er kosten voor de ouders? In en buiten het schoolgebouw. The story of how Laterna got started is a story in itself.

It was ordered as an exhibit for the Brussels World . Het initiatief wordt ondersteund door Stadsdeel Oost en de Tafeltennisvereniging Diemen. De samenwerkingsovereenkomst regelt dat er gewerkt wordt vanuit: één organisatie één leiding éen team één missie en visie integratie.