Home » Uncategorized » Linde heftruck forum

Linde heftruck forum

Ook voor onderdelen en occasions. Je kunt er bijzonder veel mee. Naast heffen en vervoeren kun je er mee slopen, takelen en slepen. Er zijn bijna meer typen.

Met een linde Driewieler heb ik ooit een 20-voets container verplaatst En ja, de lepels waren na de tijd krom. Hallo forumers , Is er een heftruck expert in de buurt ?

Ik zoek een degelijke heftruck voor de laden van licht aggregaat en blokken. Als ie hier niet mag gooi je hem dr maar af. Hij weigert om voor of achteruit te rijden. De boom werkt wel normaal.

Van zodra ik op het pedaal duw hoor ik de servo motor aanslaan maar er komt geen beweging in de heftruck. De grote relais die moeten optrekken om voor of . Linde Heftruck vrachtwagen. Iemand die me hiermee kan helpen?

Inclusief sideshift en vorkenspreider van meter.

Met het uurtje ofzo dat hij per week draait bij ons wil ik eigenlijk helemaal geen lelijk modern ding . Een van de grootste problemen bij het gebruik van een vorkheftruck is dat hij gemakkelijk om kan vallen. Zeker wanneer een zware lading hoog wordt opgetild , of wanneer de heftruck te snel rijdt. BTW , maar dan moet je deze heftruck wel zelf bouwen. Maar nu is mijn vraag welke heftruck is goed niet te duur en betrouwbaar?

Ik ben op zoek naar een hetruck voor palleten te laden op mijn tamiya fladbet trailer. Ik dacht zelf aan de carson linde maar dan hoorde ik vertellen dat die nie veel kunnen tillen? Omdat ze dan vanachter omhoog . Eigenaar: – Land van herkomst: Zwitserland Locatie: Transport.

Hallo, Het is geen auto, maar het principe blijft hetzelfde. Ik heb hier een vorklift diesel staan. Geen voorgloeisysteem maar. Hallo allemaal, Inmiddels hebben we de nodige goederen gepresenteerd. Deze werkt met voorkamer.

Hoog tijd voor een heftruck. Karait Polan This is a fuel sensor problem. Can be the wrong calibration or technical failure.

Your truck is LPG so, using Pathfinder, you should activate the LPG presure sensor.