Home » Uncategorized » Menzis zorgverzekering inloggen

Menzis zorgverzekering inloggen

Let op: Op Mijn Menzis logt u in met DigiD. Met een aanvullende sms-controle of de app logt u extra veilig in. Op de inlogpagina kiest u hoe u wilt inloggen. Meer informatie over inloggen in Mijn Menzis Gebruik voor Mijn Menzis altijd de . Veilig in Mijn Menzis met DigiD. Mijn Menzis is een beveiligde omgeving waarin u allerlei zaken rond uw zorgverzekering kunt regelen en inzien.

U kunt bijvoorbeeld online een declaratie indienen of uw zorgkosten bekijken. Om in te loggen heeft u DigiD nodig. Bovendien kunt u er veilig en eenvoudig online uw zorgverzekeringszaken mee regelen en inzien. Inloggen op Mijn Menzis kan op manieren. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op ik ga akkoord drukt.

U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link instellingen. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid. Als u met uw DigiD inlogt op MijnMenzis dan kunt u naast bijvoorbeeld uw zorgkosten nu ook uw betalingen inzien. Bij een betalingsregeling zie ik in het overzicht zowel de originele factuur als de facturen voor elke betalingstermijn. Nee, de originele factuur . U wilt uw relaties zelf voorzien van passend marketingcommunicatie materiaal.

Neem dan contact op met uw. Collectieve zorgverzekering. Binnenkort verandert de inlogwijze van Mijn Menzis. U logt dan in met DigiD én sms.

Hiermee kunnen we uw persoonlijke gegevens nog beter beschermen. In Mijn Menzis staat bijvoorbeeld persoonlijke informatie over uw declaraties en medicijngebruik. De eerste keer dat u inlogt in Mijn Menzis kunt u nog . Zoekt u hulp of antwoord op uw vraag? Onze klantenservice helpt u graag online, via social of telefonisch. Hier staat alle handige informatie op één plek.

DigiD is een methode om je online te kunnen identificeren. Dit is een extra veiligheidsmaatregel om je gegevens te beschermen. Bij het inloggen op Mijn Menzis vraagt DigiD om een verificatie per sms.