Home » Uncategorized » Mijn marktplaats inloggen mijn advertenties

Mijn marktplaats inloggen mijn advertenties

Voer je e-mailadres en je wachtwoord in. Vind mijn advertentie op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Heb je een vraag en ben je direct op zoek naar een antwoord? Mijn Advertenties is een onderdeel van je Marktplaats account.

Uitloggen via de Android app.

Ga naar de Instellingen. Hoe verwijder ik mijn advertentie ? Open dan de betreffende advertentie en klik op Verwijder. Mijn Favorieten: Al jouw favoriete advertenties of alle advertenties waar je op hebt geboden. Zoekopdrachten: Zoekopdrachten die jij graag bewaart.

Mijn Verkopers: Jouw favoriete adverteerders. Mijn Profiel: Bekijk en wijzig hier jouw persoonlijke. Ja, ik wil op de hoogte blijven van nieuws over Marktplaats , tips voor mijn advertenties en websiteverbeteringen.

Ook word ik graag uitgenodigd voor gebruiksonderzoeken. Ja, ik ontvang graag maximaal één aanbieding per maand van zorgvuldig door Marktplaats geselecteerde partners. Door een account aan te maken . Vind hier alle informatie gerelateerd aan Marktplaats.

Hoe wijzig ik mijn contactgegevens in mijn account op Markplaats. Wijzig je contactgegevens en klik op Opslaan. Mijn Marktplaats biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw gegevens en advertenties te beheren. Hoe plaats ik een advertentie ? Klik rechtsboven op Plaats advertentie. Kies de juiste rubriek voor je product zodat je advertentie makkelijk te vinden is.

Is er sprake van een betaalde rubriek, dan verschijnt op de pagina de melding: Dit is een betaalde rubriek. Hier kunt u uw gegevens zoals naam, postcode en telefoonnummer welke bij uw advertentie worden getoond wijzigen. Let op: de wijzigingen zijn alleen van toepassing op nieuwe advertenties die u plaatst.

Bij uw eerder geplaatste . Dit betekent dat je daarna niet meer kan inloggen met dat e-mailadres. Hoe kan ik mijn account opzeggen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Vermeld in je bericht het e-mailadres.

Je eventuele advertenties worden verwijderd. Je ontvangt geen e-mails meer van Marktplaats. Je kan het e- mailadres niet . Wanneer u nog niet bent ingelog wordt u gevraagd dit eerst te doen. Plaats een vinkje voor de advertentie(s) die u wilt verwijderen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen.

Wij helpen je graag verder. Gebruik je de app, klik dan eerst op Bieden. Vul het bedrag in dat je wilt bieden. De adverteerder ontvangt nu een bericht met jouw bod.

Hij kan het bod accepteren of weigeren. Hoe reserveer ik een advertentie? Klik bovenin op je naam en selecteer Mijn advertenties. Klik onder de prijs op Reserveren.

De vraagprijs verandert in Gereserveerd. Open de advertentie die je wilt aanpassen. Het icoontje van het potloodje staat voor wijzigen. Ook kun je de manier van leveren of de staat van het product aanpassen. Waar vind ik mijn klus advertenties terug?

Rechts zie je Klussen staan. Als je hierop klikt kom je in het overzicht van jouw klus advertenties. Met deze inloggegevens kunt u uw advertenties beheren. Maak direct een advertentie aan! Aangeboden advertenties.

TuinbouwMarktplaats logo TuinbouwMarktplaats is onderdeel van TuinbouwCommunicatie. Het gaat niet om advertentie maar ik heb geprobeerd er verschillende op te zetten. Mvg, Vandaag kreeg ik daar het volgende antwoord op: Naar aanleiding van uw e-mail conversatie met mijn collega, stuur ik u dit bericht. Ik begrijp uit uw reactie dat het vorige antwoord niet zo .