Home » Uncategorized » Mijn marktplaats verwijderen

Mijn marktplaats verwijderen

Open dan de betreffende advertentie en klik op Verwijder. Neem contact met ons op via het contactformulier. Vermeld in je bericht het e-mailadres van het account dat verwijderd moet worden.

Geef de reden op waarom je jouw account wilt verwijderen. Heb je een vraag en ben je direct op zoek naar een antwoord?

Vind hier alle informatie gerelateerd aan Verwijderen advertentie. In Mijn Berichten staan gesprekken over advertenties met een mogelijke (ver) koper. Waar moet ik op letten als ik berichten verwijder?

Je kunt alleen het gehele gesprek met . In één oogopslag de status van al uw advertenties met hoe vaak bekeken, hoogst geboden bedrag en tot wanneer de advertenties actief blijven staan. Met één klik op de knop de advertentie(s) reserveren voor een (potentiele) koper. Door middel van een vinkje eenvoudig één of meerdere advertenties tegelijk verwijderen.

Klik rechtsboven op Berichten. Je ziet nu links een overzicht van al je gesprekken. Er verschijnt linksboven ook een vakje. Als je hierop klikt, verwijder je het gesprek. Er verschijnt rechts een rode knop met Verwijderen.

Hoe wis ik mijn berichten? Gebruik je Android: Houd het gesprek dat je wilt wissen . Kies je voor Wijzigen, dan kun je alles van de advertentie aanpassen. Wil je de advertentie verwijderen , dan klik je op Verwijderen. Wijzigingen in contactgegevens bij een actieve advertentie, gelden alleen voor de advertentie die je aanpast. Je wijzigt contactgegevens zoals je naam, postcode en telefoonnummer via Marktplaats.

De gegevens worden aangepast in je account, maar . Wanneer u nog niet bent ingelog wordt u gevraagd dit eerst te doen. Plaats een vinkje voor de advertentie(s) die u wilt verwijderen. Open de advertentie waarvan je het bod wilt intrekken.

Ga naar Mijn Favorieten.

Je bod is nu verwijderd. Als het verwijderen van de cookies niet lukt, probeer je het in een andere browser. U kunt hier naast snel advertenties plaatsen, wijzigen en verwijderen , ook bieden op uw favoriete advertenties en uw persoonlijke gegevens wijzigen. Wellicht is het handig om je account dan gewoon te verwijderen.

Mijn Marktplaats biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw gegevens en advertenties te beheren. Je krijgt dan geen nieuwsbrief meer van Marktplaats en je gegevens zijn ook direct verwijderd ! Om je account te verwijderen , . Er staan geen links in mijn bericht op Marktplaats , dus ik zou niet weten waarom mijn advertentie wordt verwijderd. Het gebeurt me de laatste tijd weleens vaker, dat ik moeite doe om een marktplaats advertentie te schrijven en dat ik vervolgens erachter kom dat de advertentie zonder bericht is verwijderd.

Dit houdt onder meer in dat Marktplaats advertenties kan verwijderen , wanneer dit uit veiligheidsoverwegingen noodzakelijk wordt geacht. Veronica Ik begrijp hier helemaal niets van want ik ben de enige in mijn huis die gebruik maak van marktplaats en er zijn nooit klachten over mij geweest. Instructies voor het verwijderen van je Marktplaats account. Kies bij Kies een hoofdonderwerp: Overige.

Geef een reden op en klik op Verder. Wanneer je een (ver)koop hebt afgehandeld en het niet langer zichtbaar wilt hebben in het overzicht, is het gesprek eenvoudig te verwijderen. Deze functionaliteit is te vinden onder het menu dat weergegeven wordt via drie puntjes, rechts bovenin het .