Home » Uncategorized » Mijn woordenboek zinnnen

Mijn woordenboek zinnnen

Het zint me niks dat de benzine nog duurder wordt. EN: Put the following sentences into Japanese. EN: I hope to soon know much more than a few sentences in Dutch.

NL: Kun je me helpen deze . DE: Ich muss die Sätze übersetzen. NL: Ik moet de zinnen vertalen. NL: dat zij je zinnen streelt DE: sie amüsiert dich. NL: Ze zou liever zinnen vertalen op Tatoeba, dan met mij te chatten. DE: Sie würde lieber Sätze auf Tatoeba übersetzen, als mit mir zu chatten.

NL: Doel van het project Tatoeba is de vertaling van alle . Online vertaalwoordenboek. NL: We willen volledige zinnen. ES: Queremos oraciones completas. NL: Misschien moet ik ook maar eens wat zinnen zonder vertaling toevoegen.

Zo kun je heel snel de rating van je taal verbeteren. Así puedes mejorar muy deprisa el nivel de tu idioma. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om . Nederlands) op mijnwoordenboek. Dat was niet mijn bedoeling.

Het is niet mijn bedoeling om zelfzuchtig te zijn. Ik wil graag mijn kamer veranderen. Jag skulle vilja byta rum. Skulle du vilja dansa med mig? Mijnwoordenboek , gratis.

Dat kan, en wel op mijnwoordenboek. Het rijmwoordenboek vindt u bovenin onder Rijmen of links onder Rijmwoordenboek. Start studying mijnwoordenboek zinnen nav woorden. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Zij geven jou mijn woordenboek.

Ik zal jullie de brieven sturen. We zullen het jou geven. Jullie hebben hun het boek gebracht. Jij brengt mij jouw brieven. Wij sturen hun de geschenken. Zij zullen mij de brief schrijven.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch♫ ♫ Moet ik nu stoppen met zingen over de liefde, ♫ ♫ nu mijn geheugen vol met bloed zit?