Home » Uncategorized » Tweakers rss feed

Tweakers rss feed

Ik volg vier RSS – feeds van Tweakers op mijn rechterscherm via Omnimo UI 6. Zie een screenshot dat ik hiervan postte in september bij interesse. bericht dat RSS – feeds een steeds prominentere rol gaan spelen op Internet. Sommige analisten zijn . Ik heb voor mijn website een RSS feed nodig over ICT en dingen die daar mee te maken hebben. Bijvoorbeeld computers, Apple, Windows enzovoort. Neem bijvoorbeeld tweakers.

Handig overzicht van RSS – feeds gesorteerd op categorie. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via RSS. The latest Tweets from Tweakers. Ik heb net de nieuwe MacWereld RSS Feedlezer 1. Maar nou heb ik zelf Tweakers Nieuws toegevoegd. Ik doe het precies volgens de mee- gedownloadde handleiding.

In het Feeds-venster voeg ik url toe, en ik noem deze . Op mijn vorige post zijn een hoop reacties gekomen, meer dan ik had verwacht. Buiten de reacties op mijn post zijn er nog in ABO geplaatst, waarbij onder andere veel van een paar mensen met een rooie nick en die waren niet zo blij. Als eerste: Op een aantal mensen kwam mijn post over als beschuldiging . Ik bied namelijk geen complete portal aan, maar een RSS feed van T. Ik voeg geen functionaliteit toe en ik haal niets weg (afgezien van de links naar de comments). Die portal page voor het forum had van T. Zo hebben ze geen controle meer . Ik gebruik de RSS feature in Thunderbird voor de rss feed van de web site tweakers.

De nieuws items renderen niet goed: er verschijnt een wit vlak over de tekst. Ik zet liever javascript voor e-mail . Ik snap echter niet waarom er . Ik heb een hele tijd geleden eens een parser voor Tweakers , Fok en VirusAlert geschreven. Ze zijn niet erg netjes (de XML handelingen kunnen beter) maar misschien heeft iemand hier wat aan. Dutch entertainment news. This Applet uses the following services: RSS Feed.

Add your service and become a partner. Ik weet niet hoe lang ik al – voor mij interessante – nieuwssites en blogs volg met behulp van een feedreader. De aanwezigheid van RSS – feeds beschouw ik als een vanzelfsprekende basis om als lezer op de hoogte gehouden te worden van nieuwe artikelen of blogposts.

Wie wil er nou honderden sites in . Te enthousiaste feed-readers die elke paar seconden een RSS – feed opvragen. Naast bovenstaande redenen zijn ook misdragingen op Tweakers. Dan gaat het meestal om zaken als het doen van hack- pogingen of herhaaldelijk lastig vallen van medegebruikers. De ontwikkelaars achter het Libre Embedded Linux Entertainment Center hebben een bètarelease uitgebracht van wat uiteindelijk tot versie 8. LibreELEC is ontstaan nadat een groot aantal ontwikkelaars bij OpenELEC wegens onenigheid vertrokken is en voor zichzelf is begonnen. Femme Taken onder de naam ‘World of Tweaking’.

Deze Linux-distributie is . Al snel groeide de website uit tot . Alles wat je altijd al over computers, hardware, software, internet en elektronische gadgets had willen weten, maar niet op Tweakers.