Home » Uncategorized » Viagogo tickets betrouwbaar

Viagogo tickets betrouwbaar

Heb mijn les geleer dubbel en driedubbel nazien vooraleer te klikken. Ik heb kaarten gekocht voor een concert van de Staat in Nijmegen. De kaarten waren veel duurder dan bv ticketmaster.

En ook de recensies zijn dermate dat het lijkt op fraude. Ik hoef mijn geld niet terug, maar zeker weten dat ik er bij kan zijn.

Koop geen kaarten van zwarthandelaren zoals lowlands- tickets. Ook dit jaar worden kaarten uit de zwarhandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden of zijn fraudeurs op andere manieren actief. Kent iemand de site viagogo.

Viagogo , Seatwave en Onlineticketshop etc. Kaarten voetbal online kopen maar waar? Meer resultaten van forum.

Betrouwbaarheid ViaGoGo. Er zijn verschillende bedrijven die gekochte tickets aanbieden op hun website. Je dient je echter wel te realiseren dat je bij dit soort bedrijven altijd er een groot risico is dat je een kaartje koopt dat geen . Er word bij de bestelling geen uitleg gegeven en op het. Dat ik mogelijk meer voor mijn tickets moest betalen dan de werkelijke waarde, wist ik. Maar dat ik staplaatsen zou krijgen had ik niet verwacht.

Dit is ook bevestigd per mail. Niet dus, daar staat alleen maar Zuidtribune blok 81. Van Lier – Borussia Dortmund – 1. Alles is ook probleemloos verlopen.

Ik zie dat ik mijn kaarten die ik via viagogo heb aangeboden zojuist heb verkocht. Ben nu wat meer onderzoek aan het doen en ik zie nu dat ik het geld pas krijg tot dagen na het evenement (SOAD concert). Als er dus maar iets mis gaat, krijg ik het geld niet, en in mijn ogen zie ik niet hoe je als koper . Tele Ticket Service ontdekte vandaag massaal gesjoemel met concerttickets.

Malafide ticketsites verdienen flink aan tickets die ze goedkoop aankopen en weer duur verkopen. De algemene voorwaarden van deze websites komen ook niet overeen met die van een officiële ticketwebsite.

Dit zijn betrouwbare partners: (de lijst is niet volledig). Verzorgt kaartverkoop voor concerten, seminars en trainingen. Beste Fokkers, Ik wil graag concertkaarten kopen voor mijn vriendin en ik wil haar graag verassen, maar het concert is uitverkocht -O-.

Zowel positief als negatief wel. Nu ben ik dus genoodzaakt om de tickets te kopen via handelaartje op marktplaats of via ticket reseller websites (seatwave, viagogo , etc). Echter heb ikzelf geen ervaring . If I miss out on buying tickets direct from Tomorrowland this year should .