Home » Uncategorized » Volvo importeren zweden

Volvo importeren zweden

Een gebruikte auto uit Zweden halen. Velen denken dan direct aan occasions c. Een auto uit Zweden invoeren is relatief makkelijk. Je kunt er gewoon naar toe rijden en omdat het een EFTA-land (= EG) is, moet de RDW een in Zweden regeristreerde auto toelaten tot Nederland en een Nederlands kenteken afgeven. Je kunt voor wat basis informatie over een auto een Zweeds kenteken . De Zweden pakken het slim aan.

En gewoon veel luxe en veiligheid voor een nette prijs. We willen deze auto in Zweden kopen en importeren naar Nederland maar nu komt de vraag. Kent iemand sites van Zweedse bedrijven of particulieren . Heeft iemand ervaring met een auto uit zweden importeren ? Het invoeren zelf is het probleem niet, daar heb ik ook geen vragen over.

Maar ik vraag me af hoe je alles moet regelen dat je de auto vanuit zweden naar huis kan rijden. Ik heb wel het een en ander gevonden op de site van de Zweedse RDW, . Volvo oldtimers in Zweden vinden? Meer resultaten van volvolvo.

Naast de kosten overweging maakt het grotere aanbod van tweedehands . Beste leden, Ik ben al enige tijd aan het rondkijken om een Vuit Zweden te importeren. Ik wil een Vuit zweden importeren , wie heeft hier ervaring mee en wat handige en bruikbare tips? Het liefst zou ik er heen vliegen en terug met de aangeschafte Vterug rijden.

P Ik heb wat tips uit zweden , maar die zijn vrij omslachtig.